PwC-rapport gir lisensinnehaveren til UFX en positiv anmeldelse

 

PricewaterhouseCoopers, kjent som PwC, er ett av de største og mest respekterte revisjonsselskapene i verden. Det blir ofte omtalt som ett av “De fire store” sammen med Deloitte, Ernst and Young og KPMG.

Reliantco Investments Limited, som eier UFX.com-merkenavnet, inviterte nylig PwC til å gå igjennom prosessene på den bransjeledende meglerplattformen.

PwC reviderte plattformens metoder og utførte en grundig analyse av praksisene som brukes. Firmaet ga Reliantco en svært positiv vurdering og kommenterte: “I tråd med Reliantcos forpliktelse til å gi kundene et gjennomsiktig handelsmiljø som overholder de høyeste kvalitetsstandardene, har ‘Intern kontroll over kundenes handelssyklus’ blitt kontrollert av PricewaterhouseCoopers Limited (PwC) i samsvar med International Standard on Assurance Engagements (ISAE ) 3402.”

UFX’ administrerende direktør, Dennis de Jong, sa: “Vi er veldig glad for og æret over den positive vurderingen vi har mottatt for Reliantco fra et så prestisjefylt og ledende selskap som PwC. Anerkjennelsen fra PwC styrker vårt engasjement for å yte vårt beste og kontinuerlig utvikle banebrytende teknologier – samtidig som vi er gjennomsiktige ovenfor våre klienter.”

UFX er en fullt regulert valutamegler som er drevet av Reliantco Investments Limited og bruker ParagonEx teknologi for å gi kundene det aller beste når det gjelder handelsverktøy, opplæringsressurser, sanntidsvarsler og mer.