Velg språk

MassInsights™-teknologibasert handel

Ta raskere og bedre handelsbeslutninger med UFX’ MassInsights™-teknologi. Tradingverktøyet tilbyr direktestrøm med markedshendelser, nyheter og samlet handelsatferd og viser deg hva som gjelder NÅ.

Kom i gang

Uovertruffen kundestøtte

UFX’ globale kundestøtteteam står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, slik at du kan administrere pengene dine på en enkel, rask og sikker måte.

Kontakt oss

Sikrere handel med UFX

Vår førsteprioritet er å gi våre tradere et sikkert handelsmiljø. Pengene dine oppbevares på adskilte kontoer. Vi tar tradernes personvern på alvor og oppbevarer alle personlige opplysninger i den sikrede databasen vår. Vi deler aldri tradernes opplysninger med tredjeparter.

Åpne konto

Bli en introduserende megler

Introduser kundene dine til UFX og tjen god provisjon på deres handler. Du vil også ha tilgang til støtte døgnet rundt på hverdager og de beste teknologiske verktøyene for å kunne følge med på prestasjonene og behovene til kundene dine.

Registrer deg nå

Risikoadvarsel - HANDLE ANSVARLIG: CFD-er er belåningsprodukter som innebærer en høy grad av risiko og som kan medføre at du taper alle pengene dine. De er derfor ikke egnet for alle investorer. Du bør ikke satse mer enn du er forberedt på å tape, og før du bestemmer deg for å handle, må du sørge for at du forstår hvilken risiko det innebærer, og at du tar hensyn til ditt eget erfaringsnivå og ber om uavhengige råd, om nødvendig. Vi gir på ingen måte råd eller tips om handel. Du kan lese hele risikoerklæringen vår her.