Web Trader

Web Trader er tilgjengelig via hvilken som helst nettleser, og ingen nedlasting er nødvendig. Alle elementene som UFX-tradere satte pris på ved tidligere versjoner av Web Trader er nå gjort enda bedre med spennende nye funksjoner.

Vår ombygde tradingplattform setter dine foretrukne aktivaer fremst, slik at du kan handle med de du er mest opptatt av.
UFX’ unike tradingteknologi MassInsights™ gir en solid direktestrøm med markedshendelser og samlet handelsatferd, slik at du ser det som er viktig NÅ.
Få kalender i sanntid, med varsel om hendelser og nyheter sendt direkte til handels-instrumentbordet via UFX’ MassInsights™ strøm.
Den nye oversikten for enkelt-handler gir deg all den informasjonen du trenger om en spesifikk aktiva. Avanserte diagrammer og viktig informasjon, som for eksempel Open Rates (tilgjengelige priser), Available Leverage (tilgjengelig belåning) og Daily Ranges (dagens spredning) vises. Dette gjør det mulig å vurdere de beste alternativene for handel, før en posisjon åpnes.
Få alle de spennende Web Trader-funksjonene, uansett hvor du er, med den nye tilleggsappen UFX Trading for iOS og Android-enheter.

 

 

Registrer deg eller logg inn.