Om UFX

Selskapets misjon

Vi er din globale trading-partner, og jobber for å tilby en av bransjens mest innovative og nyskapende plattformer for Internett-trading. Vårt unike team av erfarne finanseksperter, IT-spesialister og hedgefondforvaltere har utviklet en banebrytende inngangsportal til finansmarkedenes spennende verden. Kjerneverdiene våre er: innsatsvilje, besluttsomhet og dyktighet. Du kan derfor stole på at vi leverer det du trenger for å være 100% fokusert på målet ditt – å tjene penger i finansmarkedene.

Beskyttelse under finansielt tilsyn

UFX ble grunnlagt i 2007 og er en internasjonalt anerkjent leder i markedet for Internett-trading. I 2011 ble UFX EU regulert og vår globale virksomhet blir regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission ( “CySEC” eller “Regulator”), og derved overholder selskapet de høyeste etiske standarder og regler som gjelder kundebeskyttelse og sikkerhet av midler . Selskapet har lisensnummer 127/10.

Sammenfallende interesser

Vi er en STP-megler (Straight-Through-Processing), hvilket betyr at vi ikke vedder mot kundene og at vi tilbyr faste og stabile spreads. Den topp moderne plattformen vår passer for tradere på alle nivåer, og kundestøtteavdelingen vår har vunnet flere priser for utmerkelse. UFX er en Internett-megler du kan stole på. Hvis du vil ha mer informasjon om UFX kan du kontakte oss via telefon, e-post eller live chat, eller du kan komme i gang med det samme ved å åpne en konto.