Brev fra administrerende direktør

 

538d722d0b2daf890fdf04ac1

Dennis de Jong, Adm. direktør, UFX.com

En Bedre Megler

Utviklingen i markedet for mobil og Internett gjør det enklere å definere hva det betyr å være En Bedre Megler i vår digitale tidsalder. Med den beste kundeservicen og bred anerkjennelse i bransjen, fortsetter UFX å skille seg ut fra mengden. I 2016 styrker vi våre konkurransefortrinn med vår forretningsmodell for å være En Bedre Megler:

  • Bygge og utvikle handelsplattformen rundt kundens behov og ønsker.
  • Skape en bedre brukeropplevelse og gjøre Internett-trading til noe behagelig og beleilig.
  • Skape en unik og inkluderende, resultatdreven kultur som tiltrekker og videreutvikler de beste talentene.
  • Reinvestere i virksomheten vår, med hovedfokus på organisk vekst.

Komfortabel trading

Uansett når og hvor du benytter deg av tjenestene til UFX, kan du forvente av oss at vi er åpne og imøtekommende – dette gjelder også for handelsopplevelsen. Vi jobber hardt for å presentere alle finansielle data i et enkelt og forståelig språk, slik at informasjonen er tilgjengelig for alle kundene våre.

Serviceforpliktelse

Som UFX-trader skal du ikke forvente annet enn den best mulige servicen hver gang du forholder deg til en av våre finanseksperter, enten det er via e-post, telefon eller live chat. Målet vårt er å bygge et langsiktig kundeforhold. Grunnlaget for dette forholdet er serviceforpliktelsen vår – for å forutse og overgå forventningen dine. Vår serviceforpliktelse definerer en standard som kundene fortjener og som vi krever av oss selv. Vi forklarer alltid prisene, betingelsene og vilkårene tilknyttet produktene og tjenestene våre på en tydelig måte, inkludert potensiell risiko ved å investere og tilleggsgebyrene som vil kunne påløpe under visse omstendigheter. Personvern, regulering og sikkerhet – En vesentlig del av UFX’ serviceforpliktelse er å beskytte din rett til personvern. Også når vi utvider produktene og tjenestene våre og teknologien vi bruker for å tilby dem, er konfidensiell behandling av opplysningene og de finansielle affærene dine grunnleggende for hvordan vi opererer. Selskapet er regulert og underlagt tilsyn av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC, Finanstilsynet på Kypros) og Markets in Financial Instruments Directive (MiFID, Direktiv for regulering av markedet for finansielle instrumenter), en hjørnestein i EUs lovverk for investeringsaktiviteter i eurosonen. Streng overholdelse av kravene fra disse tilsynsorganene, kombinert med topp moderne sikkerhet på plattformen og nettsidene våre, gjør at kundene slipper å bekymre seg. Kundenes midler oppbevares i egne kontoer i en rekke europeiske banker, og er under tilsyn døgnet rundt.

Pristildelinger og anerkjennelse

UFX’ prestasjoner og vedvarende investering i en rekke forretningsmuligheter har blitt anerkjent av flere internasjonale prisutdelere. Som en megler som ønsker å gi kundene bransjeledende produkter og tjenester, gjør slik anerkjennelse oss ekstra stolte. Takk, nok en gang, for at du valgte UFX som din internettmegler. Med vennlig hilsen, Dennis de Jong, Adm. direktør, UFX.com