Kan du bli en profesjonell trader?

Den europeiske verdipapir- og markedsmyndigheten (ESMA) har satt nye begrensninger når det gjelder CFD-handel. Da UFX strengt overholder regelverkene til ESMA og CySec, må handel på vår plattform skje i henhold til disse nye betingelsene. Hvis du er en erfaren trader som ønsker å fortsette å handle under de forrige betingelsene, eller hvis du ønsker å begynne å handle på vår plattform under disse betingelsene, kan du søke om en profesjonell konto.

Hva kan en profesjonell konto tilby med tanke på de nye begrensningene?

Den største oppdateringen er begrensningen på belåningskurser. ESMA har fastsatt belåningsgrenser som både reduserer potensielle tap og begrenser potensiell fortjeneste.
Den følgende tabellen fremhever store forskjeller mellom belåningskursene som er tilgjengelige for vanlige-/ikke-profesjonell kontoer og de som er tilgjengelige for profesjonelle tradere:

Aktiva BELÅNING MED IKKE-PROFESJONELL KONTO BELÅNING MED PROFESJONELL KONTO
Store valutapar 1:30 1:400
Olje 1:10 1:400
Gull 1:20 1:400

La oss ta en nærmere titt på valutapareksemplet:
Med en ikke-profesjonell konto og en saldo på USD 1000, kan du åpne en posisjon på 25 000 EUR/USD og tjene USD 2,5 for hver pip. En 10 pipsbevegelse på EUR/USD vil resultere i enten fortjeneste eller tap på USD 25.
Med en profesjonell konto og en saldo på USD 1000, kan du åpne en posisjon på 340 000 EUR/USD og tjene USD 34 for hver pip. En 10 pipsbevegelse på EUR/USD vil da resultere i enten fortjeneste eller tap på USD 340. Med høyere belåning gir en profesjonell konto deg større potensiell fortjeneste, men også større potensielle tap.

Hvilke andre fordeler får jeg ved å bytte til en profesjonell konto?

En profesjonell konto hos UFX gir deg tilgang til MetaTrader 4-plattformen, som du kan ta handelen til det neste nivået med. Det gir deg også svært avanserte markedsanalyseverktøy og automatiserte handelsfunksjoner i tillegg til VIP-støttetjenester.

Så hvordan bytter jeg til en profesjonell konto?

Først må vi sjekke om du er kvalifisert til å handle med en profesjonell konto. Klikk på knappen nedenfor for å starte søknadsprosessen.

Kvalifiseringstest for å vurdere egnethet for profesjonell konto

Det første steget for å kvalifisere seg for en profesjonell konto er å vise kunnskap om handel. Svar på de følgende spørsmålene:

Hvis Google-aksjen som handles gjennom Nasdaq faller betydelig, vil prisen på Google CFD-en du kjøpte:
Hvis du kjøper ExxonMobil-aksjen gjennom handelsplattformen til UFX, hvor kan du da selge den i fremtiden?
Når du handler med belåning, hvilket av de følgende gjelder?
Når du handler CFD-er, du:
Hva er stopp-tap?
Hva er "slippage"?
Når du handler med belåning, hvilken av de følgende uttalelsene er riktig?

Takk for at du søker om å bli profesjonell trader