Handle sikkert med UFX

UFX-tradere kan stole på våre løfter om gjennomsiktighet, informasjonssikkerhet og muligheter for datagjenoppretting. Som en av de ledende Internett-meglerne, tilbyr vi de mest avanserte tjenestene for informasjonssikkerhet.

Sikkerhet på nettsidene til UFX

Vi jobber for å beskytte informasjonen din og tar ekstra forholdsregler for å sikre at opplysningene dine er trygge ved å bruke de følgende prosedyrene:

  • Vi bruker doble brannmurer (én på programnivå og én på servernivå) for å stoppe forsøk på uautorisert tilgang.
  • Vi bruker avansert Verisign SSL til å autentisere brukere og dataoverføringer.
  • Serveren som håndterer brukernes Internett-aktivitet er atskilt fra transaksjonsinformasjonen, som oppbevares på en annen dataserver.
  • Vi bruker to separate serverfarmer på to ulike geografiske steder. Siden dataene må synkroniseres for begge stedene, kan de ikke interveneres med – og kryptering ivaretar sikkerheten til all data på serverne våre.
  • Serverfarmene er beskyttet av væpnede vakter til enhver tid. Personer uten autorisasjon har ikke tilgang til områdene hvor serverfarmene står.

Du kan være trygg på at vi har de beste sikkerhetstiltakene på plass for å ivareta sikkerheten til både pengene og opplysningene dine.