Innbetalingsmetoder

MasterCard

MasterCard er et betalingsløsningsselskap som tilbyr transaksjoner ved mer enn 30 millioner salgspunkter på verdensbasis. De mest populære kortene som tilbys av det multinasjonale selskapet er kredittbaserte, selv om selskapet også har tilbydd forhåndsbetalte debetkort siden 2008. Å sette inn penger på UFX-kontoen din med MasterCard er raskt, enkelt og sikkert. Hvis du er klar til å sette inn penger med MasterCard, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen din med MasterCard.

Sett inn penger på konto

Visa

Visa er et betalingsløsningsselskap som tilbyr transaksjoner ved mer enn 28 millioner salgspunkter på verdensbasis. En rekke korttyper tilbys av selskapet, blant annet kreditt-, debet- og forhåndsbetalte debetkort. Å sette inn penger på UFX-kontoen din med et Visa kort er raskt, enkelt og sikkert. Hvis du er klar til å sette inn penger med Visa, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med Visa.

Visa Electron

Visa Electron er et debetkort som utstedes av Visa. Denne korttypen begrenser innskuddsbeløpet til saldoen på kortet, noe som forhindrer uønsket overtrekk av kontoen. Visa Electron er derfor ofte det mest praktiske kortet for vanlige bankkontoer. Visa Electron-kort kan også brukes i minibanker, også i andre land enn der kortet er utstedt. Hvis du er klar til å sette inn penger med Visa Electron, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med Visa Electron.

Maestro

Maestro er et debetkort som ble grunnlagt i 1990 av kredittkortgiganten MasterCard. Kortene kan være forhåndsbetalt eller tilknyttet kortinnehaverens bankkonto. Bruken av kortet begrenses til den tilgjengelige saldoen, noe som gjør det umulig å overtrekke Maestro-kortkontoen. UFX godtar innskudd med Maestro, og fremgangsmåten er enkel og rask. Hvis du er klar til å sette inn penger med Maestro, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med Maestro.

Diners Club

Diners Club var verdens første kredittkort, og ble tatt i bruk første gang i 1950. I dag tilbyr Diners Club kortholderne sine eksklusive fordeler som tilgang til lounger på flyplasser. Å sette inn penger på UFX-kontoen din med et Diners Club kort er raskt, enkelt og sikkert. Hvis du er klar til å sette inn penger med Diners Club, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med Diners Club.

Lokal bankoverføring

Foretrekker du tradisjonelle betalingsmetoder? Hos UFX har du mulighet til å sette inn penger på kontoen via en bankoverføring i din lokale valuta. Du kan sende en bankoverføring i nettbanken, over telefon eller som kontantinnskudd. For å effektivisere overføringsprosessen, kan du bruke det unike referansenummeret du fikk da du utførte innskuddet. Hvis du er klar til å sette inn penger via lokal bankoverføring, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med lokal bankoverføring.

Skrill

Skrill er en av de enkleste metodene for sikker og rask betaling fra en rekke land – og et rimelig alternativ til dyrere bankoverføringer. Skrill, tidligere kjent som Moneybookers, er en eWallet som lar deg koble dine betalingsmåter, inkludert bankkontoer, kreditt- og debetkort. Skrill er en veldig sikker betalingsmetode som lar deg handle, utføre betalinger, sende og motta penger på et øyeblikk og ta ut penger fra minibanker. Hvis du er klar til å sette inn penger med Skrill, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med Skrill.

Neteller

Neteller er en eWallet som brukes til å behandle betalinger verdt milliarder av dollar i mer enn 200 land over hele verden. Neteller brukere kan også dra nytte av betalingsleverandørens forhåndsbetalte MasterCard, Neteller Net +, for å overføre penger og for å sette inn penger på UFX handelskontoen sin på en sikker måte. Hvis du er klar til å sette inn penger med Neteller, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med Neteller.

SOFORT

SOFORT, en nettbank tjeneste som tilbyr sikre transaksjoner i sanntid og umiddelbar bekreftelse, er en av Tysklands mest populære betalingsmetoder. Ingen registrering er nødvendig ettersom du bruker dine egne nettbankopplysninger for å logge inn. I tillegg bruker SOFORT bankoverføringer, så det er ikke nødvendig å oppgi noen kredittkortinformasjon. SOFORT har også en rekke sikkerhetssertifikater som bekrefter systemets finansielle og teknologiske sikkerhetsstandarder. Hvis du er klar til å sette inn penger med SOFORT, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med SOFORT.

ELV

ELV er en populær betalingsmetode i Tyskland som brukes av mer enn en tredjedel av Internett-kundene, i et marked hvor kun en tredjedel av forbrukerne eier et aktivt kredittkort. Akronymet ELV står for Elektronisches Lastschriftverfahren (elektronisk direkte debitering) og betalingen er autorisert til å bli trukket direkte fra kundens bankkonto. Hvis du er klar til å sette inn penger med ELV, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med ELV.

Giropay

Giropay er en nettbetalingsløsning som månedlig formidler mer enn en million transaksjoner i Tyskland for sine 17 millioner registrerte brukere. Giropay regnes som en veldig sikker betalingsmåte. Transaksjonene behandles i sanntid av den tilknyttede banken og giropay-betalinger har garanti for beløp opptil EUR 5000. Hvis du er klar til å sette inn penger med Giropay, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med Giropay.

iDEAL

iDeal er en nettbetalingsløsning som formidler mer enn ti million transaksjoner hver måned i Nederland. Kundene bruker iDEAL til betalinger i sanntid direkte fra bankkonto i en tilknyttet bank. iDEAL er en enkel, sikker og rask betalingsmåte og innskudd med iDEAL godtas av UFX. Hvis du er klar til å sette inn penger med iDEAL, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med iDEAL.

Neosurf

Neosurf er et fransk forskuddsbetalt kort som kan fylles opp på de fleste aviskiosker i landet. I stedet for å bruke et kredittkort på nett, kan du sette inn et gitt beløp på forskudd med Neosurf og bruke en enkel 10-sifret kode til å bekrefte betalingen. Neosurf kan brukes til å sette inn penger på UFX-kontoen. Hvis du er klar til å sette inn penger med Neosurf, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med Neosurf.

China UnionPay (CUP)

China UnionPay (CUP) er den eneste innenlands betalingsløsningen i Kina. CUPs kredittkort og debetkort ble lansert i 2002 etter Den kinesiske sentralbankens godkjenning, og godtas nå på mer en 100 steder på verdensbasis. China UnionPay omsetter et større samlet transaksjonsvolum enn noe annet kortselskap, med unntak av Visa. Hvis du er klar til å sette inn penger med CUP, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med CUP.

CashU

CashU er et forhåndsbetalt debetkort som gir kundene i Midt-Østen og Nord-Afrika tilgang til online butikker og tjenester. Millioner av CashU kunder unngår omfattende søknader og kredittsjekker og fyller opp kortene sine ved å sette inn penger hos deltakende lokale butikker. Hvis du er klar til å sette inn penger med CashU, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med CashU.

Qiwi

Qiwi eWallet betalingstjenester behandler mer enn 500 millioner transaksjoner hvert år. Qiwi er sikker og konfidensiell og den fremste eWallet tjenesten i Russland. Kunder kan få et Visa-kort direkte gjennom Qiwi eller knytte et eksisterende Visa-kort eller MasterCard til Qiwi-kontoen sin. Hvis du er klar til å sette inn penger med Qiwi, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med Qiwi.

WebMoney

WebMoney er en av de eldste nettbetalingsløsningene i verden. WebMoney, som ble grunnlagt i Moskva i 1998, kan nå skryte av å ha mer enn 20 millioner registrerte brukere over hele verden. Det er mulig å sette inn penger på WebMoney-kontoer med innskuddsautomater, bankoverføring, postanvisning eller med et forskuddsbetalt WebMoney-kort. Hvis du er klar til å sette inn penger med WebMoney, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med WebMoney.

POLi

POLi er en nettbetalingstjeneste som er tilgjengelig for personer med nettbankkonto i Australia og New Zealand. POLi er et flott alternativ til kredittkort og krever verken egen registrering eller at du oppgir personopplysninger. Alle transaksjoner med POLi-kort må gjøres fra din eksisterende POLi-nettbankkonto. Hvis du er klar til å sette inn penger med POLi, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med POLi.

paysafecard

paysafecard er et av de sikreste og mest populære alternative nettbetalingsmåtene i Europa. Med over 480 000 utsalgssteder på verdensbasis, er betaling på nett med paysafecard like enkelt, raskt og sikkert som om du skulle betale med kontanter. Ingen bank- eller kredittkortopplysninger er nødvendig. For å finne et paysafecard utsalgssted i nærheten av deg, kan du klikkeher. Hvis du er klar til å sette inn penger med paysafecard, klikker du på knappen Fund Your Account (Sett inn penger på kontoen) nedenfor. Hvis ikke, klikker du her for å se en systematisk fremgangsmåte for å sette inn penger på handelskontoen med paysafecard.

Sett inn penger på konto