Hvordan sette inn penger via bankoverføring:

 1. Logg inn på UFX-handelskontoen din. Bruk e-posten eller brukernavnet du registrerte deg med og passordet på 6-20 tegn for å logge inn her. Hvis du fortsatt trenger å registrere deg, kan du åpne en konto her.
 2. Når du er inne på handelsplattformen, klikker du på den grønne knappen for å SETTE INN PENGER øverst på høyre side av skjermen.
 3. Velg alternativet for lokal bankoverføring i listen på venstre side av skjermen og:
  1. Fyll inn beløpet du ønsker å sette inn
  2. Oppgi by
  3. Velg land i rullegardinmenyen
  4. Velg språk i rullegardinmenyen
 4. Klikk på den grønne DEPOSIT (Innskudd)-knappen i nedre høyre hjørne av skjermen for å gå videre med transaksjonen.
 5. Du vil se en side med UFX-opplysninger i en lokal bank. Du vil trenge alle eller de fleste av disse opplysningene for å sende betalingen via banken din.

Du vil også se ett unikt referansenummer for betalingen. Uansett hvordan du velger å foreta bankoverføringen (personlig, på Internett eller per telefon), er det viktig at du bruker dette referansenummeret. Dette sørger for at overføringen lett gjenkjennes som din betaling, og gjør at pengene raskere blir tilgjengelige på handelskontoen din. Når beløpet mottas vil saldoen din oppdateres og du vil kunne bruke pengene på handelsplattformen. Hvis det har gått mer enn 10 dager siden du gjennomførte en bankoverføring og pengene fortsatt ikke er tilgjengelig på kontoen din, kan du først kontakte banken din for å undersøke om betalingen ble sendt riktig. Hvis alt var riktig fra bankens side, kan du kontakte oss for en nærmere undersøkelse av saken. UFX’ kundestøtte er tilgjengelig på telefon eller live chat 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Sett inn penger på konto